Başpınar Şehit Murat Çınar İlkokulu

WEB https://baspinarsehitmuratcinarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Başpınar Merkez Mahallesi Nurdağı/GAZİANTEP
VİZYON : Okulumuzu, eğitim-öğretim bakımından iyileştirerek kaliteyi yakalayan, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
MİSYON : İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : E- twinning de 2022 yılında ´´Türkiye nin Öykü Çemberi´´ projesiyle Uluslararası Başarı Etiketi Ödülü aldı.

Saatler : 07:20/12:10 - 12.30/17.20
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : Soba
Servis :
Ulaşım : Ulaşım kişisel imkanlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilimize 70 km. ilçemize 2 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e-Twinning 2021 yılında okulumuza ´´Türkiye´nin Öykü Çemberi´´projesiyle kaiite etiketi belgesi verildi.